ELDAD ROTSELLERI195
med gravad äggula, quinoa, rättika och kycklingbuljong smaksatt med vårlöksolja.
MARINERADE TOMATER215
med pepparrot, hälleflundra, ingefära och grillat tomatvatten.
GRAVAD SVENSK RYGGBIFF245
med jordärtskocka, löjrom, Havgus, granskott och champinjonsoja.
FÄRSKPOTATIS220
med stenbitsrom, gurka, gräddfil, dill, fläder och potatisskum.
TORSKRYGG370
med ostronemulsion, gulbeta, grön tomat, ramslök och vitvinssås.
RÖDTUNGA
360
med hollandaise, broccoli, dillfrön, kräftsmör och tomatvinäger.
ANKA FRÅN MUNKA-LJUNGBY360
med körvel, morot, confiterat lår och anksky.
DEN HVIDE DAME
115
med päron, stekt kavring, citrontimjan, valnöt och vallmo.
JORDGUBBAR
140
med brynt smörglass, mynta, havre och vispad grädde.
SORBET PÅ JUICAD RABARBER140
med crème pâtissière, mandelknäck och tagetes.