Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv. Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig.

Á LA CARTE
GULBETOR 215
med getost, lardo, rapsfrön och vit balsamvinäger och forellrom.
SOTAD PILGRIMSMUSSLA FRÅN HITRA255
med Gotlandslins, majrova, dragon, kycklingsky och alger.
LÄTTRÖKT FJÄLLRÖDING245
med pepparrot, quinoa, kålrabbi, råsaftat grönt äpple och dill.
SVAMPBULJONG245
smaksatt med fermenterad vitlök, rotselleri, rosmarin, picklad shiitake och tryffel.
BAKAD SKREIRYGG 395
med broccoli, grön tomat, fläder och vitvinssås smaksatt med fermenterad vit sparris.
KALVRYGG395
med picklade granskott, jordärtskocka, lagerbladssabayonne, björnbär och rödvinssky.
HÄNGMÖRAD GRÅBOGRIS395
med ostronskivling, persiljerot, lök samt sky med senapsfrön och örter.
TREFOLD FRÅN ARLA UNIKA 125
med malt, inkokt rödbeta och hallonvinäger.
TOFFEEGLASS155
med hallonskum, knäck, ängsyra och hasselnötspraliné.
GRÄDDGLASS155
med citron, maräng, stjärnanis, marconamandel, veteöl- och citruslag.
SMAKMENY
VÅRT VAL AV FYRA RÄTTER
(avsätt minst 2 timmar)
Lättrökt fjällröding med pepparrot, quinoa, kålrabbi, råsaftat grönt äpple och dill.
Svampbuljong smaksatt med fermenterad vitlök, rotselleri, rosmarin, picklad shiitake och tryffel.
Kalvrygg med picklade granskott, jordärtskocka, lagerbladssabayonne, björnbär och rödvinssky.
Toffeeglass med hallonskum, knäck, ängsyra och hasselnötspraliné.
845/pers

SMAKMENY
VÅRT VAL AV SEX RÄTTER
(avsätt minst 2 1/2 timme)
Sotad pilgrimsmussla från Hitra med Gotlandslins, majrova, dragon, kycklingsky och alger.
Gulbetor med getost, lardo, rapsfrön, vit balsamvinäger och forellrom.
Bakad skreirygg med broccoli, grön tomat, fläder och vitvinssås smaksatt med fermenterad vit sparris.
Hängmörad Gråbogris med ostronskivling, persiljerot, lök samt sky med senapsfrön och örter.
Trefold från Arla Unika med malt, inkokt rödbeta och hallonvinäger.
Gräddglass med citron, maräng, stjärnanis, marconamandel, veteöl- och citruslag.
1145/pers

VINPAKET
4-viner på glas till 4-smaker:
standard 525 / premium 745
6-viner på glas till 6-smaker:
standard 765 / premium 1095