Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv. Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig.

Á LA CARTE
GULBETOR 195
med getost, lardo, rapsfrön och vit balsamvinäger och forellrom.
SOTAD PILGRIMSMUSSLA FRÅN HITRA230
med Gotlandslins, majrova, dragon, kycklingsky och alger.
LÄTTRÖKT FJÄLLRÖDING220
med pepparrot, quinoa, kålrabbi, råsaftat grönt äpple och dill.
SVAMPBULJONG220
smaksatt med fermenterad vitlök, rotselleri, rosmarin, picklad shiitake och tryffel.
BAKAD SKREIRYGG 365
med broccoli, grön tomat, fläder och vitvinssås smaksatt med fermenterad vit sparris.
SVENSKT LAMM365
med ramslök, crème dubbel, purjolök och krokett med brynt lök.
ANKA FRÅN MUNKA LJUNGBY365
med spetskål, tagetes, vårlök och miso.
STRUVA 115
med Almnäs tegel, hjortron och bittermandel.
TOFFEEGLASS140
med hallonskum, knäck, ängsyra och hasselnötspraliné.
GRÄDDGLASS140
med citron, maräng, stjärnanis, marconamandel, veteöl- och citruslag.
SMAKMENY
VÅRT VAL AV FYRA RÄTTER
(avsätt minst 2 timmar)
Lättrökt fjällröding med pepparrot, quinoa, kålrabbi, råsaftat grönt äpple och dill.
Svampbuljong smaksatt med fermenterad vitlök, rotselleri, rosmarin, picklad shiitake och tryffel.
Svenskt lamm med ramslök, crème dubbel, purjolök och krokett med brynt lök.
Toffeeglass med hallonskum, knäck, ängsyra och hasselnötspraliné.
795/pers

SMAKMENY
VÅRT VAL AV SEX RÄTTER
(avsätt minst 2 1/2 timme)
Sotad pilgrimsmussla från Hitra med Gotlandslins, majrova, dragon, kycklingsky och alger.
Gulbetor med getost, lardo, rapsfrön, vit balsamvinäger och forellrom.
Bakad skreirygg med broccoli, grön tomat, fläder och vitvinssås smaksatt med fermenterad vit sparris.
Anka från Munka-Ljungby med spetskål, tagetes, vårlök och miso.
Struva med Almnäs tegel, hjortron och bittermandel.
Gräddglass med citron, maräng, stjärnanis, marconamandel och veteöl- och citruslag.
995/pers

VINPAKET
4-viner på glas till 4-smaker:
standard 475 / premium 675
6-viner på glas till 6-smaker:
standard 695 / premium 995