Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv. Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig.
Á LA CARTE
KALIX LÖJROM
295
med potatis, krondillsvinäger, rökt gräddfil och brynt smör.
GRAVAD HÄLLEFLUNDRA 295
med ostron, gurka, kalamansi och fläder.
SOTAD RYGGBIFF290
med jordärtskocka, svart vitlök, gröna jordgubbar och svampbuljong med vårlöksolja.
KRABBA295
med fänkål, mousseline, fermenterad chili, ingefära och krabb ”bisque”.
TORSKRYGG415
med persiljerotscrème, rättika, grillad citron, krispig surdeg samt smörsås smaksatt med ostron.
DOVHJORT425
med rotselleri, tryffel, krokett fylld med lök, svamp och lardo samt vilt sky med granskott.
LAMMSADEL415
med sotad kål, brynt lök, lavendel och lammsky smaksatt med fermenterad ramslök.
FRITERAD STRUVA140
med Gammel Knas, grön tomat, stjärnanis och vallmofrön.
BLODAPELSINSORBET160
med italiensk maräng, aprikos, grape, veteöl och mandel.
TOFFEEGLASS160
med hallonskum, hasselnötspraliné, knäck och ängsyra.
SMAKMENY
VÅRT VAL AV FYRA RÄTTER
(avsätt minst 2 timmar)
Gravad hälleflundra med ostron, gurka, kalamansi och fläder.
Krabba med fänkål, mousseline, fermenterad chili, ingefära och krabb ”bisque”.
Lammsadel med sotad kål, brynt lök, lavendel och lammsky smaksatt med fermenterad ramslök.
Toffeeglass med hallonskum, hasselnötspraliné, knäck och ängsyra.
940/pers
SMAKMENY
VÅRT VAL AV SEX RÄTTER
(avsätt minst 2 1/2 timme)
Kalixlöjrom med potatis, krondillsvinäger, rökt gräddfil och brynt smör.
Sotad ryggbiff med jordärtskocka, svart vitlök, gröna jordgubbar och svampbuljong med vårlöksolja.
Torskrygg med persiljerotscrème, rättika, grillad citron, krispig surdeg samt smörsås smaksatt med ostron.
Dovhjort med rotselleri, tryffel, krokett fylld med lök, svamp och lardo samt vilt sky med granskott.
Friterad struva med Gammel Knas, grön tomat, stjärnanis och vallmofrön.
Blodapelsinsorbet med italiensk maräng, aprikos, grape, veteöl och mandel.
1255/pers
VINPAKET
4-viner på glas till 4-smaker:
standard 615 / premium 1120
6-viner på glas till 6-smaker:
standard 850 / premium 1595