Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv. Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig.
Á LA CARTE
GRAVAD KOLJA
285
med wasabi, rökt Hallands Siren, grön tomat, libbsticka och ponzu.
GRAVAD RÖDING295
med forellrom, rökt grädde, gurka, äpple, vit soja och pepparrot.
SOTAD RYGGBIFF290
med jordärtskocka, svart vitlök, gröna jordgubbar och svampbuljong med vårlöksolja.
VIT SPARRIS295
med stenbitsrom, kycklingskinn, tagetes och smörsås smaksatt med fermenterad sparris.
TORSKRYGG415
med persiljerotscrème, rättika, grillad citron, krispig surdeg samt smörsås smaksatt med ostron.
ANKA FRÅN MUNKA-LJUNGBY415
med rotselleri, svarta vinbär, espelettepeppar och rödvinssky.
SVENSKT LAMM415
med ramslök, broccoli, grillad tomat, sherryvinäger och lammsky.
GEKO OCH TREFOLD155
med granatäpple, rökt valnöt och honungsrostat bröd.
RABARBER160
med vaniljglass, ingefära och granskottssirap.
TOFFEEGLASS160
med hallonskum, hasselnötspraliné, knäck och ängssyra.
SMAKMENY
VÅRT VAL AV FYRA RÄTTER
(avsätt minst 2 timmar)
Gravad kolja med wasabi, rökt Hallands Siren, grön tomat, libbsticka och ponzu.
Vit sparris med stenbitsrom, kycklingskinn, tagetes och smörsås smaksatt med fermenterad sparris.
Svenskt lamm med ramslök, broccoli, grillad tomat, sherryvinäger och lammsky.
Toffeeglass med hallonskum, hasselnötspraliné, knäck och ängssyra.
940/pers

SMAKMENY
VÅRT VAL AV SEX RÄTTER
(avsätt minst 2 1/2 timme)
Gravad röding med forellrom, rökt grädde, gurka, äpple, vit soja och pepparrot.
Sotad ryggbiff med jordärtskocka, svart vitlök, gröna jordgubbar och svampbuljong med vårlöksolja.
Torskrygg med persiljerotscrème, rättika, grillad citron, krispig surdeg samt smörsås smaksatt med ostron.
Anka från Munka Ljungby med rotselleri, svarta vinbär, espelettepeppar och rödvinssky.
Geko och Trefold med granatäpple, rökt valnöt och honungsrostat bröd.
Rabarber med vaniljglass, ingefära och granskottssirap.
1255/pers

VINPAKET
4-viner på glas till 4-smaker:
standard 615 / premium 1120
6-viner på glas till 6-smaker:
standard 850 / premium 1595