Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv. Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig.
Á LA CARTE
FORELLROM245
med bellaverde broccoli, rökt grädde, gulbeta, dashi pärlor, gräslök och verjus.
TARTAR PÅ SVENSK RYGGBIFF255
med ostron, alger, gurka och pepparot.
GRAVAD HÄLLEFLUNDRA255
med ingefärsgrädde, fänkål, dill och skaldjursconsommé smaksatt med sancho olja.
FRITERAD JORDÄRTSKOCKA245
med örter från Austad gård, majrova, hasselnöt, brynt smör och kycklingbuljong.
BAKAD TORSK395
med morötter, eldade skaldjur, gari och skaldjurssås smaksatt med vin jaune.
LAMMSADEL OCH BOG395
med kål, picklade kantareller, potatis, salvia samt lammsky med rostad vitlök.
ANKA FRÅN MUNKA LJUNGBY395
med brynt lök, pak choi, körsbär, lakrits och anksky.
BAKAD PETIT CHOUX 125
fylld med Den Hvide Dame, jordgubbsvinäger, rostad cheddar och valnöt.
KARAMELLGLASS155
med lingonkokta päron, vaniljbavaroise, granskottssirap och enskottsolja
SORBET PÅ ÄPPLE155
med maräng, crème pâtissière, kryddstekt sockerkaka och gula russin.
SMAKMENY
VÅRT VAL AV FYRA RÄTTER
(avsätt minst 2 timmar)
Gravad hälleflundra med ingefärsgrädde, fänkål, dill och skaldjursconsommé smaksatt med sancho olja.
Friterad jordärtskocka med örter från Austad gård, majrova, hasselnöt, brynt smör och kycklingbuljong.
Lammsadel och bog med kål, picklade kantareller, potatis, salvia samt lammsky med rostad vitlök.
Sorbet på äpple med maräng, crème pâtissière, kryddstekt sockerkaka och gula russin.
895/pers

SMAKMENY
VÅRT VAL AV SEX RÄTTER
(avsätt minst 2 1/2 timme)
Forellrom med bellaverde broccoli, rökt grädde, gulbeta, dashi pärlor, gräslök och verjus.
Tartar på svensk ryggbiff med ostron, alger, gurka och pepparot.
Bakad torsk med morötter, eldade skaldjur, gari och skaldjurssås smaksatt med vin jaune.
Anka från Munka-Ljungby med brynt lök, pak choi, körsbär, lakrits och anksky.
Petit choux, fylld med Den Hvide Dame, jordgubbsbsvinäger, rostad cheddar och valnöt.
Karamellglass med lingonkokta päron, vaniljbavaroise, granskottssirap och enskottsolja.
1195/pers

VINPAKET
4-viner på glas till 4-smaker:
standard 575 / premium 1045
6-viner på glas till 6-smaker:
standard 795 / premium 1495