Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv. Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig.
INKOKT OCH FRITERAD RÖDBETA180
med ljummen crème på lagrad ost, jordgubbsvinäger och rivna pumpakärnor.
RÅ PILGRIMSMUSSLA205
med inkokt shiitake, ostronemulsion, flädersyrad morot, sjökorall och friterad purjolök.
TARTAR PÅ INNANLÅR FRÅN ÖLANDA195
med Kalixlöjrom, gravad äggula, krispigt bovete, syrad lök och pepparrot.
TERRIN PÅ KYCKLING FRÅN MUNKA-LJUNGBY185
med svart vitlök, majrova, spenat och kycklingkrisp.
UGNSBAKAD TORSK305
med vispat ramslökssmör, sotad spetskål, blomkålsroyal och skaldjursbuljong.
SMÖRSTEKT SLÄTVAR305
med confiterad rotselleri, Gråbochorizo, gurka, vattenkrasse och tomatsky.
SKÅNSK KALVRYGG OCH LÄGG305
med fylld champinjon, jordärtskocka, dill, gula kantareller samt grillad sky.
VITMÖGELOST105
med varm karamell, rosmarin, torkad aprikos, päron, valnöt och kavring.
VISPAD VIT CHOKLADCRÈME130
med kardemummakryddade vetekex, mandelmassa och mandelmjölkssorbet.
BLODAPELSIN- OCH GRAPEFRUKTSORBET 130
med kanderade hasselnötter, citrusgelé samt yoghurtskum.
DD

SMAKMENY
VÅRT VAL AV FYRA RÄTTER
(avsätt minst 1 1/2 timme)
Rå pilgrimsmussla med inkokt shiitake, ostronemulsion, fläderblom, morot, sjökorall och friterad purjolök.
Terrin på kyckling från Munka-Ljungby med svart vitlök, syrad majrova, spenat och kycklingkrisp.
Smörstekt slätvar med confiterad rotselleri, Gråbochorizo, gurka, vattenkrasse och tomatsky.
Vispad vit chokladcrème med kardemummakryddade vetekex, mandelmassa och mandelmjölkssorbet.
670/pers

SMAKMENY
VÅRT VAL AV SEX RÄTTER
(avsätt minst 2 timmar)
Tartar med löjrom, äggula, bovete och pepparrot.
Rödbeta med ljummen ostcrème och pumpakärnor.
Torsk med ramslökskapris, blomkål och skaldjurssås.
Kalv med jordärtskocka, dill, kantareller och grillad sky.
Vitmögelost med varm karamell, aprikos och valnöt.
Blodapelsin med hasselnöt, citrusgelé och yoghurtskum.
795/pers

XXX
XXX
XXX
XXX
XXX
XXX
XXX
XXX
XXX
XXX
XXX
XXX

VINPAKET
4-viner på glas till 4-smaker:
standard 450 / premium 650
6-viner på glas till 6-smaker:
standard 650 / premium 930
xxx
xxx