Ett besök hos oss ska kännas enkelt, glatt och personligt. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv. Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig.

Måndag till Torsdag - Á la carte och Smakmenyer
Fredag och Lördag - Smakmenyer
Vecka 27 till och med 34 - Smakmenyer
Á LA CARTE
STENBITSROM225
med potatis, brynt smör, sancho, inkokt gulbeta, kavring och gräddfil.
PILGRIMSMUSSLA FRÅN HITRA255
med gurka, krondill och alger.
GRILLADE TOMATER245
med gravad kolja, rostad raps, pistage, verbena och torkad chimichurri.
VIT SPARRIS245
med örter från Austad gård, surdegskrutonger, hollandaise och forellrom.
BAKAD TORSKRYGG
395
med broccoli, grön tomat, fläder och vitvinssås.
KALVRYGG395
med rotselleri, stekt brödcrust, svart vitlök, dragon och rödvinssky.
HÄNGMÖRAD GRÅBOGRIS395
med grön sparris, ramslök, friterat vete och rödvinssky.
TREFOLD FRÅN ARLA UNIKA 125
med malt, inkokt rödbeta och hallonvinäger.
TOFFEEGLASS155
med hallonskum, knäck, ängsyra och hasselnötspraliné.
SORBET PÅ JUICAD RABARBER155
med crème pâtissière, mandel och tagetes.
SMAKMENY
VÅRT VAL AV FYRA RÄTTER
(avsätt minst 2 timmar)
Grillade tomater med gravad kolja, rostad raps, pistage, verbena och torkad chimichurri.
Vit sparris med örter från Austad gård, surdegskrutonger, hollandaise och forellrom.
Kalvrygg med rotselleri, stekt brödcrust, svart vitlök, dragon och rödvinssky.
Toffeeglass med hallonskum, knäck, ängsyra och hasselnötspraliné.
845/pers

SMAKMENY
VÅRT VAL AV SEX RÄTTER
(avsätt minst 2 1/2 timme)
Pilgrimsmussla från Hitra med gurka, krondill och alger.
Stenbitsrom med potatis, brynt smör, sancho, inkokt gulbeta, kavring och gräddfil.
Bakad torskrygg med broccoli, grön tomat, fläder och vitvinssås.
Hängmörad Gråbogris med grön sparris, ramslök, friterad vete och rödvinssky.
Trefold från Arla Unika med malt, inkokt rödbeta och hallonvinäger.
Sorbet på juicad rabarber med crème pâtissière, mandel och tagetes.
1145/pers

VINPAKET
4-viner på glas till 4-smaker:
standard 525 / premium 745
6-viner på glas till 6-smaker:
standard 765 / premium 1095